Alex Aranda Jerc

Alex Aranda, cap de llista del Jovent Republicà i número 6 d’ERC per a les municipals

El Jovent Republicà de Terrassa ha presentat Alex Aranda, veí de Sant Pere Nord, com el seu candidat a les eleccions municipals del 28 de maig. Amb 23 anys, Alex Aranda és graduat en Ciència Política i Gestió Pública per la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment treballa com  a dependent de cara al públic al món del comerç. L’acompanyen Mercè Espasa (número 11), Albert Gallardo (número 16), Pau Hernàndez (número 20), Amanda Parets (número 25) i Moussa el Hjiouej  (suplent) també com a candidats del Jovent a la llista republicana.

El cap de llista del Jovent Republicà reivindica que “el jovent hem de tenir veu i peu a la institució que és més propera als ciutadans per tal de poder decidir sobre tot allò que ens interpel.la i ens condiciona”. Sosté que “amb l’Ona Martínez a l’Ajuntament hem demostrat els darrers 4 anys que no només som futur. Som present i som capaços de fer molta feina i de fer-la molt bé.

Ona Martínez, candidata d’ERC a l’alcaldia, assegura que “amb l’Alex reforcem l’aposta republicana pel jovent de la ciutat com a part en la presa de decisions. A Terrassa hi ha molt talent juvenil en tots els àmbits i la ciutat ha de seguir treballant per aprofitar-lo de manera sostenible en el temps, afegint que “l’Alex és un exemple d’implicació social a la ciutat, tant pel que fa a la formació de nens i nenes en diferents clubs esportius, com per la seva sensibilitat per la millora de les condicions laborals i educatives”.

El candidat sosté que “el jovent hem de continuar posant el focus en temes com la salut mental, l’educació, l’esport, la cultura o la promoció d’un model econòmic i de treball que ho connecti tot, que ens tingui en compte i que aposti per nosaltres aquí i ara.” Per fer-ho, l’Alex afirma que “fer avançar ciutats com Terrassa implica que el jovent puguem definir quines són aquelles polítiques que asseguren la nostra emancipació en tots els àmbits de la vida i garantir-ne la seva consecució”. Acaba afirmant que “el Jovent Republicà i Esquerra Republicana som l’opció útil per millorar la vida dels joves i estem preparats per guanyar!