Àlex Fernández dóna la victòria al Terrassa FC des dels onze metres

El Terrassa FC segueix a l’alça i aquest diumenge ha encadenat la segona victòria consecutiva. A més, fa quatre jornades que no perd i ha sumat els últims deu punts de dotze possibles.

Aquest cop ha guanyat per la mínima el Deportivo Aragón, el filial del Saragossa, en un dels partits més difícils que s’ha trobat l’equip de Jordi López al Municipal de Ca n’Anglada. Els aragonesos han pressionat molt bé el Terrassa FC els primers minuts, que no ha trobat el camí cap a la porteria contrària.

A la segona part els locals han reajustat algunes peces i han disposat de més arribades. En una d’aquestes Jordi Cano ha caigut davant la sortida del porter. L’àrbitre ha assenyalat penal tot i les protestes airades del Deportivo Aragón. Àlex Fernández, però, ha vist com el seu llançament l’atrapava Rebollo.

L’empat sí que s’ha trencat, finalment, en un nou penal, aquest cop comès sobre Lucas Viña. Fernández, tot i haver fallat pocs minuts abans, ha agafat la responsabilitat i, ara sí, ha marcat l’1 a 0.

Faltava un quart d’hora i el Terrassa FC s’ha defensat de les escomeses del Deportivo Aragón, amb un bon Marcos Pérez sota pals.

Al final el marcador no s’ha mogut i el Terrassa suma tres punts més que el situen vuitè a la classificació amb dotze punts.