Àlex Fernández: “El Terrassa FC té una gran afició i animar-nos al play-off seria una recompensa per a ells”

La Federació Catalana de Futbol va confirmar dimecres que l’Estadi Municipal de Badalona serà la seu del play-off d’ascens exprés a Segona “B”. Unes instal·lacions que agraden als equips implicats, perquè es van inaugurar el 2017 i estan dotades de gespa artificial d’última generació.

Ara falta saber si aquest recinte podrà acollir públic, més enllà del personal imprescindible, és a dir, jugadors, cos tècnic, àrbitres, delegats federatius i treballadors de l’equipament. Tot i que en un principi els partits s’havien de jugar a porta tancada, les autoritats sanitàries s’estan plantejant deixar entrar aficionats als estadis amb aforament limitat a partir de la fase 3.

Si l’evolució de la pandèmia continua sent positiva, el Municipal de Badalona podria acollir els aficionats d’Hospitalet, Terrassa, Europa i Sant Andreu. Els propers dies es coneixeran els horaris de les dues primeres eliminatòries, que tindran lloc el cap de setmana del 18 i 19 de juliol. La final està prevista pel dissabte 25.

Les autoritats sanitàries hauran de decidir si el Municipal de Badalona pot acollir aficionats