Àlex Fernández: “Ha estat un any molt complicat, però marxo feliç i amb la consciència tranquil·la”

Àlex Fernández s’acomiada del Terrassa FC, després de vuit temporades a la primera plantilla. El fins ara capità del primer equip ha comparegut en roda de premsa aquest dimecres, acompanyat del president del club, Jordi Cuesta, i del director esportiu, Miquel Ezequiel. Companys de vestuari d’aquesta i de temporades passades, treballadors, amics i familiars han volgut estar al costat del migcampista egarenc.

Àlex ha assenyalat que marxa amb la consciència tranquil·la, feliç i orgullós d’aquesta etapa terrassista, a la qual s’ha buidat totalment i s’ha sentit molt estimat. Però que aquests darrers mesos han estat els més complicats de la seva vida com a futbolista, on no s’ha sentit valorat i on ha hagut de patir molt. Pel bé personal i del club, vol seguir donant corda en un altre equip, el qual no ha volgut desvetllar.

Àlex Fernández

Àlex Fernández, abraçat per Pelegrín, actual jugador del Sant Andreu i company de vestuari de l’egarenc en anteriors temporades

Etapa terrassista

Àlex Fernández posa punt final a una dilatada etapa com a terrassista. L’egarenc es va formar en les categories inferiors, abans de fer el salt al futbol semiprofessional en categoria juvenil. Va marxar a Osasuna “B”, Peña Sport i Ceuta, tots tres de l’antiga Segona Divisió «B», per tornar després al futbol català. Primer al Santboià, Badalona, Rubí per acabar en un dels equips punters, l’Europa, la temporada 2015-2016.

La seva gran campanya amb els escapulats va despertar l’interès del Terrassa, que el porta de nou a l’Olímpic. A partir de llavors es converteix en titular indiscutible amb els diferents tècnics que han passat per la banqueta i en primer capità. 29 gols en els més de 230 partits oficials entre Lliga i Copa del Rei. En aquesta darrera competició han arribat les nits més màgiques per al migcampista, amb gols antològics contra el València en plena pandèmia, que va portar també a un ascens a la Segona Federació.

Ha estat, però, en aquesta última temporada quan ha acabat de perdre tot el protagonisme. Les continues lesions no el van ajudar a tenir un rol principal. Chus Trujillo no ha confiat en ell i les seves poques titularitats queden reduïdes a tres partits de lliga i les dues eliminatòries de Copa contra l’Albacete i l’Alavés. Marxa un jugador exemplar que ha deixat empremta dins i fora dels terrenys de joc.