Àlex Fernández i Carlos Martínez lliguen la seva vinculació amb el Terrassa FC per una temporada

Dues renovacions més a les files del Terrassa FC per a la temporada vinent, tot i que falta la confirmació oficial per part del club. Una és la del capità Àlex Fernández. El migcampista egarenc, tot un especialista des del punt de penal, ha arribat a una acord per lligar la seva continuïtat un any més, encadenant així la seva setena temporada com a terrassista.

L’altra renovació és la del davanter Carlos Martínez. Tot i patir una greu lesió de genoll a mitjans de temporada, la direcció esportiva del Terrassa el considera una peça important per a la propera campanya.

Aquestes dues renovacions augmentarien a deu els integrants del Terrassa FC per al proper curs. Quatre són renovacions (Víctor Morales, Lucas Viña, Àlex Fernández i Carlos Martínez), dos són fitxatges (David Jiménez, del CE Europa, i Jordi Cano, de la SD Huesca “B”), i quatre són jugadors amb contracte en vigor: Ortega, Mamau, Akito i Diego Garzón.

Carlos Martínez, celebrant un gol aquesta temporada

Manu González no continua

Qui tampoc continuarà la propera temporada és Manu González. El migcampista, que tenia un any més de contracte, ha jugat cedit a la UE Castelldefels de la Tercera RFEF la segona part de la temporada.