Àlex Fernández renova per un Terrassa FC que es manté a l’expectativa de l’ascens administratiu

El Terrassa FC ha consultat a la Federació Catalana de Futbol la possibilitat d’obtenir alguna de les dues places que encara hi ha lliures per poder jugar la propera temporada a la Segona Divisió “B”. Ho ha fet després que la Real Federación Española de Fútbol anunciés aquesta setmana l’ascens dels quatre equips que no van poder disputar a causa de la Covid-19 els seus partits del “play off” a la Segona “B”. El president del Terrassa, Jordi Cuesta, ha reconegut que serà complicat obtenir l’ascens de categoria per la via administrativa, però que l’entitat es mantindrà a l’expectativa fins al final, sense descartar cap possibilitat.

En el terreny esportiu, el primer equip ha anunciat la renovació d’Àlex Fernández per dues temporades més. El migcampista egarenc i segon capità de l’equip ha disputat aquesta temporada un total de 22 partits lliga i ha signat quatre dianes. Per la seva part, el que no continuarà vestint la samarreta terrassista serà el lateral Yayá Sidibe. El futbolista, de 23 anys, va arribar el juny del 2017 procedent del Farners, de Primera Catalana. Aquesta temporada ha disputat només 16 partits de Lliga amb el Terrassa, tot i que va acabar participant en els dos partits del playoff.

D’aquesta manera, la plantilla dirigida per Xevi Molist compta actualment amb 16 jugadors confirmats per a la propera temporada: els porters Ortega i Xavi Betrán; els defenses Casti, Marc, Luna, Salva i Lucas Viña; els migcampistes Galeano, Manu i Àlex Fernández i els davanters Albert López, Kilian, Jaume, Jose Enrique, Akito i Josu, aquest últim incorporat aquesta setmana de les files del Sant Andreu.