Àlex López: “El nostre objectiu és salvar la categoria i seguir sent un aparador per als futbolistes”

L’aturada de la competició per la Covid-19 va permetre a la UFB Jàbac i Terrassa no perdre la categoria i seguir jugant una temporada més a la Divisió d’Honor Juvenil. Amb un bloc reforçat, amb incorporacions de fora de Catalunya, i sota les ordres d’un tècnic de la casa, Àlex López (26 anys), que substitueix Edu Mota a la banqueta, el quadre egarenc buscarà no patir per mantenir-se a l’elit.

El Jàbac porta dues victòries (1 a 3 contra Martinenc i 1 a 0 amb el juvenil del Prat), dos empats (1-1 amb juvenil del Manlleu i 2 a 2 contra el Júnior) i dues derrotes (4 a 0 i 3 a 0 davant Cerdanyola i San Cristóbal) durant la pretemporada. Dissabte (19.30h) disputarà el seu setè amistós, rebent el Sant Ildefons de la Primera Catalana.

L’objectiu és arribar en forma a l’inici de lliga, el cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre. No hi ha calendari encara, però sí que hi haurà dos subgrups de deu equips entre clubs catalans, aragonesos i balears. Les opcions de permanència passen per repartir el nivell dels millors planters professionals.

Els cinc primers de cada subgrup lluitaran pel títol en una segona fase en la qual s’arrossegaran els punts obtinguts a la primera. Els cinc restants buscaran no baixar a la Lliga Nacional. Dels deu equips, descendiran sis.

La plantilla de Divisió d’Honor del Jàbac està formada: Pol Celaya (Juvenil B), Joan Canet (cedit pel Girona), Xavi Perez (Espanyol), Rubén Gómez (Prat), Toni Calvo (Juvenil A), Jaume Margarit (Juvenil B), Oriol Tenorio (Juvenil A), Romo (Juvenil B), Hugo Méndez (Bellvitge), Iván Díaz (Betis), Marc Celaya (Juvenil B), Óscar Carrasco (Juvenil A), Kike Gómez (Sevilla), Marc Boluda (Gavà), Albert Garrido (Juvenil A), Ramon Guitard (Juvenil A), Arnau Estruch (Juvenil B), Samu Valdivia (Hospitalet), Andreu Mauri (Vilaseca), Machu (San Lorenzo Almagro), Maxi Solari (Cambril), Edgar Hidalgo (Parets), Pau Mateos (Juvenil C), Iván Soriano (Sant Cugat) i Àlex Torres (Sant Cugat).