Àlex Marteen, el drag i el travestisme des de Terrassa al món

El drag i el travestisme han permès a l’Àlex Marteen reprendre la seva carrera artística i recuperar l’activitat després dels dos anys de pandèmia que tant han castigat el món de la nit.

Les seves recents aparicions a la televisió l’han ajudat a consolidar-se com a icona drag i trencar amb els estereotips que hi havia fins ara. L’Àlex Marteen es defineix com un artista multidisciplinar. Fa temps que es mou en aquest àmbit i ho compagina amb altres activitats com a cantant d’esdeveniments, direcció artística de festes i també com a DJ.

L’Àlex es mostra satisfet per com han repercutit en la seva carrera les seves aparicions a ‘Eufòria’, a ‘La gran vetllada’ i al ‘Planta Baixa’. Més enllà del seu èxit personal, creu que és una bona manera de normalitzar la seva condició i fer visible el col·lectiu.

Aquests últims mesos ha treballat per poder portar el drag a nous espais i obrir la ment de la gent respecte a aquest món. Considera que fa art però també política, sobretot, com a una de les poques icones travestis catalanes.