Àlex Riveiro, nou cap de colla dels Minyons de Terrassa

Els Minyons de Terrassa han escollit en assemblea Àlex Riveiro com a nou cap de colla aquest dissabte a la tarda. Amb 74 vots a favor, tres en contra i sis en blanc, ha sortit favorable la candidatura d’Àlex Riveiro, que incorpora a l’equip una vintena de persones.

Per a Riveiro, l’etapa que encara a partir d’ara és d’un projecte ambiciós, amb idees noves com per exemple en matèria de seguretat castellera, i serà un projecte “obert a tota la ciutadania”, tant de la ciutat terrassenca com de la comarca. Riveiro encara la seva tasca com a cap de colla molt emocionat, amb il·lusió i ganes de treballar per la colla.

A l’assemblea de dissabte, els Minyons de Terrassa també han renovat, per segon any, la confiança en la junta directiva encapçalada per Jaume Maeso amb 79 vots a favor, 2 en contra i 2 en blanc. Maeso pretén mantenir el full de ruta de cara als objectius de la colla i ha avançat que molts dels esforços dels propers mesos se centraran en el canvi de local cap a les naus de Cal Reig.

A l’assemblea no va faltar tampoc un acomiadament amb un fort aplaudiment al cap de colla sortint, Nani Matas. Els Minyons tornen als assajos el proper dia 7 de gener i començaran preparant la seva primera actuació de l’any que es preveu que sigui per les Festes Decennals a Valls del 29 de gener.