Alex Rodríguez escollit compromissari al congrés nacional del PP

Alex Rodríguez, portaveu del Partit Popular a l’Ajuntament de Terrassa, ha estat escollit compromissari en representació de la militància del PP de Terrassa pel proper congrés que els populars celebren a Madrid el 20 i 21 de juliol, en el que s’escollirà al nou líder del Partit Popular.

Alex Rodríguez, que ha participat de forma activa a totes les reunions que els candidats a la presidència del PP han realitzat a Catalunya, convocarà als propers dies diverses reunions amb militants, simpatitzants i votants del centre dreta de Terrassa per recollir les seves inquietuds, propostes i idees amb l’objectiu de donar veu als veïns de Terrassa al congrés popular.

Per a Rodríguez “és important que Terrassa, una de les grans ciutats del nostre país, tingui veu en aquest congrés on es debatrà sobre el futur del centre dreta a Espanya”. Rodriguez ha recordat que “a Terrassa li ha anat bé quan el PP ha governat a Espanya, amb fets clars i palpables com la notable baixada de l’atur i la reactivació de la economia. Fets que han afavorit a tots els terrassencs”.

Al congrés popular, Alex Rodríguez podrà mantenir trobades amb diversos portaveus parlamentaris del PP a les Corts, per traslladar-los de primera mà els interessos i preocupacions dels veïns de Terrassa com la millora dels serveis públics, la neteja, els problemes de circulació o la falta de seguretat i civisme.