Alfredo Vega: “Apostem per un nova línia de FGC amb estacions als Jutjats i a Can Palet”

El candidat del PSC Terrassa a les properes eleccions municipals, Alfredo Vega,  ha explicat en una trobada oberta al centre cívic Alcalde Morera, al barri de Can Palet, les principals propostes socialistes en mobilitat. Segons ha informat Alfredo Vega: “El PSC apostem per un projecte que està aprovat des de l’any 2010. Es tracta d’un pla per a construir una nova línia de Ferrocarrils de la Generalitat que contempla una nova estació davant dels Jutjats de Terrassa i una altra al barri de Can Palet”.

Aquesta mateixa línia passaria pel barri de Montserrat i també arribaria fins a l’Hospital de Terrassa “un fet que seria clau per a la millora de les comunicacions en el nostre territori i en especial, per arribar al centre sanitari al que ara pràcticament només s’hi pot anar en bus o en cotxe” ha afirmat Vega. El candidat socialista s’ha mostrat convençut que cal desenvolupar aquest projecte “perquè també ens connectaria directament amb la Universitat Autònoma, on actualment es desplacen diàriament uns 3 mil terrassencs i terrassenques, que o bé van en cotxe o bé han de fer transbord a Sant Cugat”.

El projecte que defensa el PSC finalitzaria el seu recorregut a Barcelona, entrant pel túnel d’Horta i arribant fins La Sagrera. Per Vega: “aquest projecte resoldria la mobilitat tan exterior com també interurbana a Terrassa” i ha afegit: “és un bon pla que es podria desenvolupar en els propers deu anys, en què tenim previst que la població de Terrassa continua creixent”.

Durant la trobada celebrada al barri de Can Palet s’han pogut tractar moltes altres qüestions d’interès ciutadà i el PSC ha recollit diverses idees i propostes per part dels assistents.