Alfredo Vega, nou home fort del govern, assumeix la regidoria de l’Aigua

Quan encara no ha arribat a la meitat del mandat, l’equip de govern introdueix canvis al cartipàs municipal que seran efectius des d’avui mateix. Els ha anunciat l’alcalde Jordi Ballart aquest migdia, acompanyat dels portaveus Alfredo Vega i Miquel Sàmper.

La principal novetat és la creació de dues noves àrees que depenen directament d’alcaldia: una Regidoria de l’Aigua que portarà Alfredo Vega, que guanya pes al govern, i l’àrea de Presidència, a càrrec de Rosa Maria Ribera, que deixa la tinença d’alcaldia de Drets Socials a Lluïsa Melgares. La resta d’àrees segueixen amb els mateixos responsables. També s’ha creat una comissió política, la d’Estratègia de Ciutat, amb la implicació dels dos primers tinents d’alcalde, Vega i Sàmper.

Novetat és també Noel Duque com a regidor de Comunicació i Premsa en substitució de Jordi Flores, que segueix amb Cultura; i Amadeu Aguado, que assumeix Neteja i Recollida de Residus. Pel que fa a Seguretat, que fins ara portava Maruja Rambla, dependrà del tinent d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol. Altres canvis són els de Turisme, que portarà Rosa Maria Ribera, i Gent Gran, que dirigirà Maruja Rambla.

Ballart defensa que els canvis responen a la flexibilitat del govern per organitzar-se d’una nova manera que els ha de permetre complir els seus compromisos amb la ciutadania.

Podeu consultar el nou cartipàs municipal sencer aquí.