Alfredo Vega presenta la seva candidatura a l’alcaldia en un acte amb Miquel Iceta i Josep Borrell

Alfredo Vega ha presentat “La Terrassa que volem”, la seva candidatura a l’alcaldia. Ho ha fet acompanyat de Miquel Iceta, primer secretari del partit a Catalunya, i Josep Borrell, ministre d’Afers Exteriors i candidat a les eleccions europees, que ha arribat amb més d’una hora de retard.

Els minuts previs a l’acte s’han viscut amb certa tensió, ja que a les portes del Teatre Principal una cinquantena de persones s’ha concentrat per increpar l’entrada de les persones assistents a la presentació, amb crits de “còmplices del 155” o “feixistes fora de Terrassa”.

La periodista Mariluz García ha estat l’encarregada de conduir l’acte, que ha començat amb el parlament de Miquel Iceta. El primer secretari del PSC ha parlat tant de les eleccions generals del 28 d’abril com de les municipals del 26 de maig, i respecte a Vega, l’ha definit com “l’home tranquil que necessita Terrassa”.

El candidat a l’alcaldia i actual alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha defensat que el seu partit és ara més fort que mai, perquè els errors i els dificultats són les eines per aprendre.
Finalment, Josep Borrell ha tancat la presentació afirmant que el Partit Socialista és l’única alternativa contra el que ell ha anomenat “deriva nacionalista”.

Com a anècdota, qui ha acabat l’acte ballant ha estat Borrell i no pas Iceta.