Alfredo Vega presenta la seva candidatura per ser alcaldable del PSC per les eleccions municipals del maig

Alfredo Vega, primer secretari del PSC a Terrassa i alcalde de la ciutat, ha presentat aquest divendres a l’assemblea ordinària de l’agrupació local del partit, la seva candidatura per ser alcaldable en les pròximes eleccions municipals del maig.

Vega fa justament un any va entrar a l’alcaldia de Terrassa, després que Jordi Ballart i cinc membres del seu equip de govern deixessin el càrrec. L’alcalde es mostra “raonablement satisfet” amb la feina feta en el darrer any, ja que considera que, en el moment d’entrar al càrrec, la ciutat es trobava en una situació de tensió en la qual calia recuperar la confiança.

L’objectiu d’Alfredo Vega és fer un projecte col·lectiu des de la política i l’àmbit social. El primer secretari del PSC a Terrassa considera que s’ha de treballar pel progrés econòmic de la ciutat, fomentar les relacions en l’Àrea Metropolitana i millorar els serveis públics. Però, sobretot, Vega posa el focus en la vida social de la ciutat.

En els pròxims dies es poden presentar més candidatures per ser cap de llista del PSC, per després fer la recollida d’avals i finalment que la militància decideixi qui serà la persona candidata a l’alcaldia de Terrassa.