Alfredo Vega, proclamat oficialment cap de llista del PSC

Alfredo Vega, primer secretari del PSC Terrassa, ha estat proclamat oficialment com a cap de llista dels socialistes a les properes eleccions municipals. L’actual alcalde ha aconseguit el suport unànime de l’assemblea local, que ha ratificat la seva candidatura aquest dimarts.

En el seu primer discurs com a alcaldable del PSC, Vega ha agraït a la militància el seu suport i ha afirmat que treballarà «per ser digne de la vostra confiança. Ens toca mirar cap al futur i fer bona política, aquella política que té sentit perquè transforma la societat, la millora».

Alfredo Vega ha encoratjat als socialistes a «defensar amb orgull el nostre llegat. Hem liderat i hem transformat la ciutat de Terrassa, segur que hem comès errors, però també som responsables de molts encerts i d’una molt bona feina que s’ha fet» i ha afegit: «els i les socialistes hem canviat la ciutat, el país i també Europa des de la socialdemocràcia».

Alfredo Vega s’ha mostrat fort, optimista i il·lusionat per aquesta nova etapa i ha assegurat que el projecte del PSC té molt per oferir a la ciutadania.

El candidat del PSC a l’alcaldia ha parlat d’alguns reptes de futur, com per exemple donar resposta a l’envelliment de la població «cal un pla integral de residències» ha afirmat i també ha parlat de la necessitat de corregir les greus desigualtats que s’han generat després de la crisi econòmica «fent polítiques que garanteixin la justícia social». En aquest sentit, l’alcaldable socialista ha assegurat que prioritzaran aquelles polítiques «que serveixin per generar llocs de treball i més riquesa; treballant en l’àmbit local però també de manera cooperativa amb la nostra comarca, la regió metropolitana, Europa i el món».

Vega ha explicat que el programa electoral que es plantejarà «estarà en línia amb les propostes que plantegem a la ciutadania i serà l’Agenda 2030 de Terrassa, que englobarà diversos objectius de desenvolupament sostenible». Segons ha declarat Vega: «la gent espera de nosaltres confiança i seguretat. Seguretat enfront les problemàtiques de dependència; seguretat perquè els joves puguin estudiar i trobar una feina digna; seguretat per garantir i millorar la convivència, el civisme i el benestar social a Terrassa».