Alfredo Vega reclama a Quim Torra acabar amb el greuge de les zones tarifàries

Just abans de la inauguració dels nous espais assistencials a Mútua, el president de la Generalitat, Quim Torra, ha assistit a una recepció institucional a l’Ajuntament de Terrassa. L’alcalde Alfredo Vega ha estat acompanyat pels portaveus municipals i per altres membres de la corporació local. La trobada s’ha fet al saló de plens, on Torra ha signat el llibre d’honor de la ciutat.

Just després, Vega ha mantingut una reunió amb Torra a la seu d’alcaldia i li ha demanat que acabi amb el greuge que pateix la ciutat en relació a les zones tarifàries de transport. Sobre educació i escolarització, l’alcalde ha demanat a Torra que la Generalitat prengui les decisions pertinents, que recolzin la voluntat de l’ajuntament per garantir una educació equitativa.

A la reunió, l’alcalde també ha plantejat al president la inseguretat jurídica existent en matèria d’habitatge per als municipis i ha demanat una millora de la coordinació entre administracions, amb la necessitat de crear un espai adient que permeti afrontar els grans temes d’habitatge de forma bilateral.

Pel que fa a les rieres, Vega li ha demanat que l’Agència Catalana de l’Aigua reprogrami les actuacions pendents a les rieres de les Arenes i del Palau. I en l’àmbit social, un dels aspectes que l’alcalde ha volgut destacar és el de la manca de places públiques a residències per a Gent Gran.

D’altra banda, el portaveu del PP de Terrassa, Álex Rodríguez, li ha entregat una carta al president de la Generalitat per demanar-li que es retracti del seu ideari que qualifica de supremacista. També li demana que deixar de sembrar odi i es disculpi davant de toets les persones que volen viure en pau.

Per cert que, el portaveu del grup municipal de Ciutadans, Javier González, ha declinat participar en la recepció institucional.