Alícia Rey I Jan Buxeda Presenten Nadales De Sofà Vol Ii

Alícia Rey i Jan Buxeda presenten ‘Nadales de sofà VOL II’

Els músics terrassencs Alícia Rey i Jan Buxeda han publicat aquest dilluns el segon volum de ‘Nadales de sofà’.  Un projecte que s’esta convertit ja en  tradició quan s’apropa Nadal. 

Es tracta d’un EP format per quatre cançons delicades i íntimes d’estil ‘indie’. Cada una de les cançons explica històries diferents amb sonoritats. Expliquen les sensacions de l’època nadalenca des de diferents fases: l’amor romàntic a Ja és de nit, els espais buits que s’evidencien en aquestes dates amb Aquesta data, el consumisme a 1000 Nadals i el desamor amb Queda’t per Nadal.

El treball ha estat compost i produït per Alícia Rey i Jan Buxeda. S’ha enregistrat entre La Cabina i Tapetone, mesclat i masteritzat per Manel Bach. Han  comptat amb la col·laboració dels següents músics terrassencs: Oriol López (teclat a Aquesta data), Miki Santamaria (baix a Ja és de nit), Xavi Garcia (bateria a Ja és de nit i Queda’t per Nadal) i les coristes ‘Odettes’, Ana Garcia, Analia Ivaseta i Elisabeth Jorba (Ja és de nit).

Després d’haver col·laborat a Tot el que odiàvem (Caseta), van començar a treballar plegats en la producció de cançons com Tornar o Fer Camí (Alícia Rey). Així van començar a plegats un camí musical que els va dur al seu primer EP “Nadales de sofà” (desembre 2021). També han treballat junts al disc  d’Alícia Rey ‘Liminal’ i al single Oh Liza (Jan Buxeda).