Alonso-Cuevillas avisa que “la sentència del procés posa en perill a tots els espanyols”

Junts per Catalunya ha començat a escalfar motors de cara a les eleccions generals del 10 de novembre i ho ha fet portant a Terrassa el qui serà el número 3 per Barcelona de la formació independentista, Jaume Alonso-Cuevillas. En un acte titulat “Contra la sentència, independència”, el també advocat de Puigdemont ha alertat que la sentència del procés “és un perill per a tots els espanyols”.

Alonso-Cuevillas ha fet aquestes declaracions al Casal Cívic Sant Pere aquest dijous al vespre, després de deixar-se veure als Cants de la Llibertat al Raval de Montserrat. L’advocat ha respost també les preguntes del públic, acompanyat per la número 2 de Junts per Catalunya al Senat, Meritxell Lluís. La terrassenca s’ha dirigit als assistents, unes cent vint persones, destacant els beneficis per a la ciutat si la seva llista aconsegueix uns bons resultats a les eleccions del 10 de novembre.

A les últimes eleccions generals, Jaume Alonso-Cuevillas va ser el cap de llista de Junts per Catalunya a Girona. Segons ell mateix, però, en aquesta ocasió tant Carles Puigdemont com el president Torra li van demanar reforçar la llista per Barcelona amb l’objectiu d’impulsar el vot de l’àrea metropolitana.