Alta participació a la Yellow Cup, però sense l’Atlètic

L’Atlètic tornarà a acollir els millors jugadors cadet d’Espanya en una nova edició de la Yellow Cup de Tennis, que es disputarà del 25 al 30 de juny. Enguany hi participaran 31 equips masculins i 30 femenins, amb un total de 300 jugadors i jugadores. És la segona xifra més alta de participació en la història del torneig.

La novetat més destacada d’aquesta 12a Yellow Cup és que els partits, en comptes de jugar-se a tres sets, es jugaran a dos sets i un super-trie break si fos necessari. També s’allarga un dia la competició, passant de cinc a sis. L’objectiu és que les jornades no siguin tant maratonianes.

Pel que fa a la competició femenina, qui té molts números de guanyar-la és el Club de Tenis Torrevieja, que compta amb les números 15 i 37 d’Espanya a nivell absolut: Charo Esquiva i Juliana Giaccio.

En l’apartat masculí la Universidad Europea Tenispain de Madrid és un dels màxims favorits. A les seves files hi ha el número 37 espanyol, Valentín González-Galiño. L’Atlètic, per primer cop, no tindrà representació a la Yellow Cup.