Àltima ja construeix el tanatori de Can Petit

Ja han començat les obres del tanatori que l’empresa Àltima ha de fer a Can Petit. Un cop completades les feines de cimentació i sanejament ara ja estan treballant l’estructura.

Es construeix en un solar de 5.000 metres quadrats, dels quals 1.380 s’edificaran, tots en planta baixa. L’edifici, projectat per  l’estudi Batlle&Roig Arquitectes, tindrà tres sales de vetlla amb jardí exclusiu i un oratori multiconfesional per a 140 persones. L’equipament es completa amb un porxo d’accés, un ampli vestíbul d’entrada, sales d’espera, dos despatxos de tramitació i una sala d’atenció per les famílies. El tanatori comptarà amb un aparcament exterior enjardinat amb 81 places.

L’edifici està projectat amb criteris d’eficiència energètica, sistemes de climatització amb recuperació de calor i il·luminació de baix consum. Per la seva construcció es faran servir elements estructurals de recobriment i revestiment prefabricats, que consumeixen menys energia.

Àltima invertirà pel tanatori de Terrassa 2,3 milions d’euros. Es preveu que pugui funcionar a la tardor de l’any que ve. Properament l’empresa obrirà una oficina al centre de la ciutat on es podran començar a gestionar serveis funeraris.

El tanatori d’Altima serà al tercer a la ciutat, després que, aquest mateix any, la Previsió Terrassenca hagi obert un espai amb sales de vetlla a la Rambla.