Alumnat i professorat de Les Aimerigues estrenen edifici i el qualifiquen de primera categoria

El nou Institut Les Aimerigues ja està en funcionament al barri del Roc Blanc. 4.500 metres quadrats, repartits en dues plantes, que acullen 500 alumnes i 47 professors. El centre està planificat per a 3 línies d’ESO i 2 de batxillerat (tot i que ara tenen quatre grups de 1r i 2n de secundària i 1, de postobligatòria).

S’han acabat 7 anys de provisionalitat on el centre es va encabir a l’Escola Germans Amat (a la Maurina). Ara no hi ha problemes d’espai i disposen de 20 classes, aula de plàstica i de música, 2 tallers, 2 laboratoris i, quan els operaris acabin els últims treballs, biblioteca i gimnàs.

La qualitat de les noves instal•lacions la valoren sobretot els alumnes de 2n de batxillerat que les podran utilitzar només aquest curs.

El director, Joan Martínez col•loca al mateix nivell que l’edifici, l’equip docent del centre. Assegura que són professionals molt implicats i competents que han posat en marxa un projecte educatiu propi i adaptat a les necessitats de l’alumnat.

Així, ja fa anys que van fugir de les assignatures i van apostar pels àmbits d’aprenentatge, els projectes de competència transversal trimestrals i l’atenció tutorial dels estudiants.