Alumnes de l’Avet representen una obra sobre l’autisme a Mútua de Terrassa

Alumnes de 5è de primària de l’escola L’Avet han representat el conte “El meu superheroi no te capa” a la sala d’actes de Mútua de Terrassa. Es tracta d’una història escrita per Elena Martin sobre el infants amb Trastorn de l’Espectre Autista i altres problemes emocionals i de conducta. El conte forma part de la col·lecció que edita Mutua de Terrassa des del 2010.

La meitat de la classe ha actuat com a protagonista de l’obra i l’altra meitat ha fet tasques de suport logístic i tècnic. La resta d’alumnes de l’escola L’Avet ha pogut veure l’obra com a públic. L’actor Toni Albà ha fet de narrador.

El protagonista d’“El meu superheroi no té capa”, és en Jofre, un nen autista de 5 anys. La relació amb el seu germà permet explicar algunes característiques de l’autisme amb escenes i situacions de la vida quotidiana.

Després de l’obra, responsables de la Mútua de Terrassa han interactuat amb els alumnes per abordar la integració social dels infants amb problemes emocionals i de conducta. Cada alumne ha rebut un exemplar del conte.