Alumnes de l’ESCAC i l’INS Santa Eulàlia busquen finançament per rodar un curtmetratge

Diuen que el cinema és una fàbrica de somnis i, en aquest cas, els somnis són il·limitats. En Ferran Jaime estudia Comunicació Audiovisual i, amb 20 anys, afronta la seva segona experiència com a director de cine. En aquesta ocasió, l’objectiu del productor terrassenc és realitzar un curtmetratge que es titularà “Por una vez”.

Una bona part dels integrants de l’equip tècnic d’aquest nou rodatge han estat formats a l’ESCAC o a l’Institut Santa Eulàlia de Terrassa. Fan allò que més els agrada, per amor a l’art, i busquen finançament pels seus projectes a través de la plataforma de micromecenatge Ulule.

Aquesta no és la primera vegada que en Ferran i el seu equip afronten un repte d’aquestes característiques. Ara fa un mes i mig van estrenar el curt “Unrest”, que denuncia la situació actual de racisme als Estats Units.

També en aquest cas el projecte va comptar amb una important col·laboració econòmica, reunint un total de 555 euros a través del finançament col·lectiu. El pressupost del nou curtmetratge ascendeix a una quantitat semblant i és per aquest motiu que l’equip fa una crida a la ciutadania perquè tothom qui vulgui aporti el seu granet de sorra i ajudi a fer realitat aquest nou somni.