Alumnes de l’escola Agustí Bartra participen al cicle de música Sons Clàssics

Un grup d’alumnes de l’escola Agustí Bartra han participat aquest dimarts a la tarda en la novena edició del cicle Sons Clàssics, una iniciativa que vol apropar la música clàssica a tota la ciutadania i fer-ho des dels diferents districtes de la ciutat.

Ho han fet a la Biblioteca del Districte 2, col·laborant en el concert de Dani Garcia i Paco Rodríguez, un duet estable format per dos professors de música que, en aquesta ocasió, han preparat un repertori variat i divulgatiu.

Els nens i nenes formen part del projecte ‘Un infant un instrument’, que vol facilitar l’accés a l’estudi individualitzat de diferents instruments musicals a alumnes de primària amb dificultats per accedir a una educació musical.

La valoració del projecte és molt positiva, tant per part dels professors com dels alumnes. I és que el que va néixer gràcies a un grup de voluntaris de l’Escola Municipal de Música i Consevatori de Terrassa, ha aconseguit avançar i, amb el recolzament de l’ajuntament, s’ha consolidat. L’objectiu dels seus impulsors és que continuï creixent per arribar cada vegada a més alumnes de la ciutat.