Alumnes en situació de vulnerabilitat representen “Romeu i Julieta” al CC President Macià

La Fundació MAIN, creada a Sabadell fa més de 25 anys, treballa per la igualtat d’oportunitats entre els col·lectius més vulnerables.

En el camp socioeducatiu, i a Terrassa, fa més de 15 anys que té una Unitat d’Escolarització Compartida (UEC) per a nois i noies de 3r i 4t d’ESO. Elabora plans de treball personalitzats perquè aquests joves aconsegueixen assolir les competències. També té una unitat específica en salut mental, anomenada MAPA. Aquest divendres alumnes d’aquests projectes han estrenat al Centre Cívic President Macià, Romeu i Julieta. Es tracta d’una adaptació de l’obra més popular de William Shakespeare.

Aquesta producció és el resultat de tota la feina realitzada al llarg del curs escolar dins del projecte Caixa Escena, un projecte d’impuls de les arts teatrals en l’àmbit educatiu promogut per la Fundació La Caixa, l’Institut del Teatre, el Departament d’Ensenyament i l’Ajuntament de Terrassa.

Portar a escena una de les millors obres de la literatura universal, ha permès aquests nois i noies, de 14 a 16 anys, treballar l’expressió oral i corporal, el llenguatge i moltes altres competències.