Álvaro Fernández substitueix José García Valverde a la banqueta de l’Sferic

El sènior masculí de bàsquet de l’Sferic compta amb nou entrenador. Després que aquesta setmana es conegués que José García Valverde va renunciar a continuar a la banqueta egarenca, el club de la Sagrada Família ha fet oficial la incorporació d’Álvaro Fernández. El debut serà aquest diumenge, a casa, contra el CB Ipsi.

Álvaro Fernández coneix perfectament l’Sferic. Com a jugador, va passar per totes les categories del club, debutant al sènior a la Primera Catalana. Des del 2006 fa tasques d’entrenador i de coordinador de l’entitat, tot i que també ha passat per diferents banquetes com les de la JET, el CN Sabadell, el Cerdanyola o l’Escola del Carme de Sabadell.

La temporada 2013-14 va aconseguir l’ascens a Copa Catalunya amb el CN Sabadell i la 2015-16 va fer el mateix amb l’Escola del Carme, però a la Primera Catalana. L’entrenador egarenc també té una important implicació amb la Federació Catalana de Bàsquet, ja que ha estat col·laborador i entrenador ajudant de la selecció catalana mini masculina, amb qui va aconseguir el títol de campió d’Espanya la temporada 2014-15.