Amadeu Aguado acusa l’alcalde de filtrar informació interessadament

La Fiscalia investiga al regidor socialista, Amadeu Aguado, per pressumptes irregularitats en alguns contractes de la seva època com a regidor de Cultura a l’Ajuntament de Terrassa. En el ple d’aquest divendres Aguado ha acusat a l’alcalde de filtrar informació esbiaixada sobre el seu cas i lamenta que no s’hagi dirigit directament a ell, per contrastar les informacions.

D’altra banda el ple corresponent al mes de maig ha aprovat la proposta del PSC de reduir les desigualtats als barris, amb un nou impuls al projecte Barris Sostenibles, i disminuir així la inseguretat. Una proposta que tot i les crítiques per la forma d’abordar la problemàtica ha tirat endavant amb l’oposició de l’Equip de Govern als dos punts que fan referència a la creació d’una unitat a policia municipal i la instal·lació de càmeres de seguretat.

Justament Ciutadans ha aconseguit tirar endavant la creació d’un pla director que reguli la instal·lació de les diferents tipologies de càmeres de seguretat per mantenir el difícil equilibri entre seguretat i preservar el Dret a la intimitat del ciutadà. Finalment l’Ajuntament farà pagar les sancions per incivisme en la tinença d’animals domèstics fent cursos de sensibilització i tasques de neteja al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics municipal, el CAAD.