Dogfy Diet

Amb 11 milions d’euros, Dogfy Diet triplica la facturació en un any

La marca de menjar per a gossos Dogfy Diet ha facturat aquest 2022 més d’11 milions d’euros, una xifra que triplica la facturació de l’any anterior. Per això l’empresa ampliarà les seves instal·lacions que se sumarien a la nau de 3.000 metres quadrats de Santa Margarida, on treballa en l’actualitat. L’objectiu de l’organització per aquest any és arribar a facturar 27 milions d’euros.

Això també permetria ampliar la plantilla i donar feina fins a 300 persones. La firma terrassenca té més de 30.000 clients entre Espanya, Itàlia i França. El 20 per cent d’aquests compradors són de fora del país, unes exportacions que aquest any 2023 també esperen duplicar. El seu model de negoci que preveuen ampliar a d’altres països, es basa en una subscripció mensual per una dieta personalitzada, un sistema que els ha de permetre convertir-se en referent de menjar cuinat per a gossos, a tot Europa. Els seus fundadors són Gonzalo Noy i Sergi Font.

Des dels seus inicis, ara fa tres anys, Dogfy Diet ha experimentat un creixement exponencial amb la millora cada any dels resultats. Tot això els porta a estrenar una nova nau, totalment automatitzada i amb les àrees de producció separades. La firma promociona la seva elaboració personalitzada per a cada tipus de gos, feta amb ingredients naturals i cuinada de forma tradicional. Sense conservants, envasats naturals i menus fets per nutricionistes que pensen en l’alimentació durant les diferents etapes de la vida de l’animal.