Ambient espectacular en el partit Espanya – Argentina amb més de 6.000 espectadors

L’ambient en aquesta segona jornada de la Copa del Món d’hoquei herba a l’Estadi Olímpic no ha tingut res a veure a la primera. Hi havia ganes de veure la resposta dels aficionats tant d’Espanya com d’Argentina, ja que s’havien generat moltes expectatives. Las Leonas arrosseguen molts seguidors i així ha estat. L’albiceleste era ben visible.

Minuts abans s’havien esgotat les entrades on line per al duel més important i atractiu del grup “C” i els seguidors havien de fer llargues cues abans d’accedir al recinte. Dos clars senyals del que s’ha vist després a la graderia, pràcticament plena a la zona de tribuna i de general.

Segons dades facilitades per l’organització, 6.660 espectadors han presenciat el partit. Unes xifres que no s’assolien des de feia molts anys. A la llotja no hi cabia ningú, amb l’assistència del ministre de Cultura i Esports, Miquel Iceta.

Miquel Iceta

Miquel Iceta, conversant amb el president de la RFEH, Santi Deó

Amb molt fair play, totes dues aficions han animat a les seves seleccions, tot i que hi havia famílies que tenien el cor dividit. La graderia ha gaudit de la música i les coreografies de Lyla i durant tot l’enfrontament hi ha hagut una batalla molt sana sobre qui animava més i qui feia més soroll amb els diferents instruments de percussió. Els aficionats argentins han acabat celebrant els gols i la victòria de la seva selecció.

Ambient Espanya Vs Argentina 4

Més enllà del resultat, es jugadores tant d’Espanya com d’Argentina, ja tenen un record més per guardar en el seu currículum personal. Un ambient que de ben segur es repetirà en la fase final d’aquest Mundial.