Amics de les Arts homenatja el poeta Federico García Lorca

Els Amics de les Arts dedica un cicle d’homenatge al poeta Federico García Lorca amb una exposició, dues xerrades i dos espectacles. Les activitats arrenquen aquest dijous amb una xerrada de Míryam Vílchez sobre l’obra Poeta en Nueva York i l’exposició Rosa Química de Ràdio Zurich.

Per dissabte s’espera El duende según García Lorca, un espectacle poètic-musical a càrrec dels artistes de l’associació Flamencologia. Dimecres dia 29, Salvador Giné parlarà del seu llibre Federico Garcia Lorca a Catalunya. Dijous es tanca el cicle amb l’espectacle poètic, plàstic i musical, basat en textos de Poeta en Nueva York i El público.

Durant el mes d’abril Amics de les Arts va acollir l’exposició ‘Josep Rigol i Fornaguera l’amic terrassenc de García Lorca’. Una mostra per rememorar el viatge del poeta de Granada a Terrassa. Federico García Lorca és un escriptor, poeta i dramaturg de principis del segle XX, reconegut a tot el món per les seves obres i el seu pensament republicà. Va morir als 38 anys durant els primers dies de la Guerra Civil, en mans dels partidaris de les tropes sublevades.