Amics Del Nepal I Lanaspa Giralt

Amics del Nepal desenvolupa un projecte de cooperació entre alumnes d’aquell país i els de Lanaspa-Giralt

Una iniciativa per descobrir el Nepal i practicar l’anglès a les aules. Això és «Nepal School Doc-Fest», una iniciativa dissenyada i creada per Amics del Nepal, una Organització No Governamental per al Desenvolupament.

L’entitat ha creat un projecte educatiu pensat per a les classes d’anglès de les escoles catalanes per conèixer millor el petit país al peu de l’Himàlaia. El programa s’ha iniciat de forma pilot a l’Escola Lanaspa-Giralt.

L’objectiu és doble: realitzar projectes de cooperació educatius entre els dos països i divulgar la realitat de societat nepalesa a Catalunya.

El Doc-Fest permet a l’alumnat de Lanaspa-Giralt utilitzar materials creats per l’assignatura d’anglès de 6è de primària i descobrir aquell país.

L’alumnat terrassenc podrà interactuar amb els alumnes del Nepal. També crearan un documental que participarà en el festival de l’ONGD.

El projecte permet utilitzar l’anglès com a eina comunicativa, descobrir la cultura del Nepal, utilitzar les noves tecnologies i treballar en grup, entre altres coses.

Amics del Nepal és una ONGD que porta 28 anys cooperant al Nepal.