Ampliació d’horaris a la BCT de cara els exàmens finals universitaris

A partir del 20 de maig, la Biblioteca Central de Terrassa (BCT) tornarà a obrir les seves portes en horari nocturn i ho farà fins al 27 de juny, de dilluns a dissabte.

L’Ajuntament pretén facilitar un espai d’estudi a l’alumnat que així ho necessiti. La BCT obrirà també en el seu horari habitual (de dilluns a divendres de 10 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 20.30 h) i a partir de les 20.30 allargarà l’obertura fins a les 24 h. Durant aquesta ampliació horària l’equipament farà funcions d’aula d’estudi habilitant una sala de la biblioteca amb connexió wifi.  Tanmateix, tots els diumenges compresos entre el 22 de maig i el 27 de juny, obriran aules d’estudi a l’edifici TR10 del campus universitari de la UPC des de les 10 h fins a mitjanit de forma ininterrompuda.

A més, a partir del 25 de maig i fins al 16 de juny, la Biblioteca del Campus Terrassa-UPC també ampliarà el seu horari d’obertura fins a les 22 h. En aquest cas, per accedir-hi, caldrà presentar el carnet universitari.