Amplien el termini de pagament de la nova taxa de residus

El Consell Comarcal allarga i doble el termini fins el 17 de setembre per fer el pagament voluntari de la nova taxa pel tractament de residus. Així s’ha anunciat en el Ple d’aquest mes de juny en el debat de la proposta que ha presentat Vox per a la derogació de l’impost.

El Consell Comarcal diu facilitar així el pagament i la planificació de la despesa en el seu primer any de cobrament per a la gestió dels residus. L’anunci arriba l’endemà de la concentració de la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa que reclamava suprimir la nova taxa o en el seu defecte aplicar-la de forma gradual per reduir l’impacte econòmic a les famílies.

Per la seva banda l’Equip de Govern acusa als dos partits de l’oposició de caure en arguments populistes en referència a aquest nou impost, recorda que l’aplicació de la taxa és d’obligat compliment per part d’Europa i acusa als partits de la dreta d’alentar l’incompliment de la Llei.

D’altra banda el Ple ha aprovat per unanimitat la proposta del Partit Popular per mantenir un pla de xoc que elimini qualsevol tipus de plagues que proliferen durant l’estiu.