Mutua Hospital Dades Covid

Amplien l’horari de les visites a Mútua i a Àptima

A partir d’aquest dijous l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT) i Àptima amplien novament l’horari de les visites. Els familiars i cuidadors de pacients van poder anar a veure els seus coneguts el passat 10 de febrer gràcies a la millora de la situació de pandèmia. 

Els requisits per poder dur a terme aquestes visites seran, primer que es permet la presència d’ un acompanyant per pacient durant l’horari de visites. Es recomana, doncs,  que la persona acompanyant sigui sempre la mateixa. Si no és possible, es limita a un màxim de 3 acompanyants diferents durant l’ingrés, que es podran intercanviar entre ells.

Per altre banda l’horari per anar a les Plantes d’hospitalització i Semiintensius és de  de 9 a 21h.

Si es vol visitar les Plantes de Salut Mental: de 18 a 20h (de dilluns a divendres) i de 10 a 13h i de 16 a 20h (caps de setmana i festius) 

L’horari de l’ UCI és de de 13:30 a 15h i de 20 a 21.30h.

A Pediatria i a la Sala de parts i maternitat es permet un acompanyant les 24h. Els/les tutors i pares es podran intercanviar o 1 acompanyant les 24h. 

Es pot anar a Urgències de 12 a 16h (nivell 2 i pacients pendents d’ingrés).

Per a la resta a de casos, les visites estan restringides. L’equip mèdic informarà telefònicament de l’evolució del pacien al familiar referent que s’hagi designat.

Durant l’estada hospitalària hauran de romandre a l’habitació del pacient, amb la mascareta sempre posada, respectant la distància de seguretat. Cal, doncs,  evitar transitar per espais comuns i passadissos així com visitar altres pacients.