Amunt i Crits enceta els actes del seu 75è aniversari

L’Agrupació Folclòrica Amunt i Crits enceta a la Coral de Prodis, els actes de commemoració del seu 75è aniversari amb una conferència de divulgació musical. El músic i periodista David Puertas ha estat l’encarregat d’oferir la xerrada «qui canta, els seus mals espanta» per tractar el procés de gestació del projecte «Catalunya: terra de cants», una de les propostes musicals més agosarades vinculades al món de la cobla.

Aquest és el primer acte de celebració dels 75 anys de l’associació Sardanista i de l’Esbart, Amunt i Crits, que té previst durant tot l’any organitzar una desena d’actes per commemorar l’aniversari. Uns actes que inclouen una especial participació de l’entitat en les tradicionals festes locals, com el Carnestoltes, la Fira Modernista, la Festa de la Santa Creu o la mateixa Festa Major, on aquest any podria portar el penó de la ciutat.

A banda de la participació en concursos sardanistes i exhibicions, l’entitat té prevista una audició d’aniversari al mes de maig a la plaça Vella i un sopar de cloenda d’actes pel febrer del 2024.