AN Brescia, OSC Budapest i Noisy, rivals del CN Terrassa en la segona fase de la Champions League

AN Brescia, OSC Budapest i Noisy Le Sec són els propers rivals del CN Terrassa a la Champions League de waterpolo. Aquest dilluns s’ha fet el sorteig de la segona fase, que començarà la setmana vinent (8-10 octubre), després que el quadre de Dídac Cobacho hagi aconseguit amb solvència la classificació a la ciutat italiana de Savona. Els egarencs, enquadrats al grup E, jugaran a París.

A Savona es classificaven els quatre primers i els egarencs han acabat tercers del seu grup, darrera dels amfitrions, primers, i del Montpellier francès. El darrer partit, contra el Vitoria Guimaraes, es va suspendre aquest diumenge. Amb motiu del decret d’alerta meteorològica pel fort temporal, l’alcaldia de Savona va ordenar el tancament de totes les instal·lacions esportives municipals. Això va obligar a endarrerir el partit contra els portuguesos, tot i que aquests no podien jugar més tard pel seu pla de viatge de tornada.

El tècnic del CN Terrassa, ben tornat d’Itàlia, valora positivament la imatge que ha donat el seu equip en aquesta primera fase. Tot i així és conscient que la segona serà molt més exigent, ja que tant el Brescia, campió de la lliga italiana, com l’OSC aspiren a classificar-se per a la fase de grups. Només els dos primers dels quatre grups que s’han confeccionat en aquesta segona fase continuaran vius a Europa.