Anabel Lee, seleccionat com a grup de Cases de la Música 2020

Els terrassencs Anabel Lee s’han convertit en el grup Cases de la Música 2020. Per tercer any consecutiu, Cases de la Música posa en funcionament el projecte d’incubadora musical, un nou esglaó en el Programa de Suport a la Creació, que permet recolzar a artistes i bandes amb el desenvolupament de les seves carreres artístiques.

La incubadora implica la possibilitat d’entrar en un procés de creixement, desenvolupament i consolidació d’un projecte musical. De totes les bandes emmarcades dintre d’aquest projecte, se’n destaca una cada any com a Grup de Cases de la Música. Una banda que rep un impuls a nivell nacional i a les quals se les ajudarà en la recerca de management o booking, d’una discogràfica o editorial, recolzament en la producció del disc o del directe, i la planificació d’una gira amb presència en festivals de referència.

Anabel Lee es troben a mig camí entre el punk, el indie i el power pop i tenen com a constant recuperar l’estil de les bandes punk dels anys 80, per adaptar-ho a l’escena alternativa actual. Un punk pop de cadència enganxosa i tendència als himnes corejables. Us deixem aquí el seu segon senzill, La mejor canción del año.