Anaïs Vila presenta ‘Ara sempre’, el seu àlbum més poètic

Anaïs Vila acaba de publicar ‘Ara sempre’, el seu quart treball i que defineix com el més poètic i madur. Un àlbum acústic amb la veu, les guitarres i el piano com a protagonistes. Una producció que fuig de les veus processades que inunden tot.

Són 11 temes de pop independent, amb pinzellades de folk, on l’Anaïs Vila reflexiona sobre els seus neguits: les relacions de parella, la crisi climàtica i la salut mental, per fer front al futur.

D’aquesta manera, fa un retrat de les barreres i els anhels dels qui ara viuen la dècada dels trenta. Un llarga durada que demana una escolta detinguda per deixar-se endur per la seva calma. Una evolució en la vida personal, en la veu i en la manera de composar que recull ‘Ara sempre’, a diferència dels seus treballs anteriors.

Anaïs Vila viu i treballa a Terrassa, a l’Aula de Música, però va néixer a Santpedor. Per això ha presentat tots els seus treballs al Teatre Kursaal de Manresa. Ara busca data per poder mostrar el seu nou disc a la ciutat i a la resta del país amb tota la banda.