ANC – Terrassa per la Independència encara les vacances amb nou secretariat

El secretariat d’ANC-Terrassa per la Independència no vol marxar de vacances sense presentar-se a la ciutat amb la seva nova composició, encapçalada per Teresa Maria Cribillers a la coordinació i amb Àngels Puig com a secretària, Lluís Sobrevia com a tresorer, Oriol Capellas (secretari nacional) com a responsable del local i Maria Bonastre com a responsable de comunicació.

Les voluntàries i voluntaris d’ANC Terrassa atendran encara fins el 30 de juliol, al local del carrer Torrent, 153, els dilluns, dimecres i divendres, en l’horari habitual de 17 a 19h.

El local obrirà de nou el 16 d’agost, quan ja estaran a la venda les samarretes per a la Diada de l’11 de setembre. També es podran adquirir els tiquets per anar amb autocar a la manifestació que tindrà lloc a Barcelona.

Continuen les campanyes “A prop de casa”, per promoure el consum local i de proximitat, i “Sobirania Fiscal”, adreçada a recaptar els impostos generats a Catalunya a través de l’Agència Tributaria Catalana, aquesta última promoguda en col·laboració amb el Consell Local per la República.