Andrea Cortés, amb la seva mascota Ely, guanya el Concurs Audiovisual del CEVOT

Aquest dijous s’ha fet al Centre Cívic President Macià el lliurament dels premis del Concurs Audiovisual, que organitza el Consell Esportiu del Vallès Occidental Terrassa (CEVOT) i que ha comptat amb la participació de 466 nois i noies de nou centres educatius repartits en les categories aleví, infantil, cadet i juvenil.

La temàtica girava enguany al voltant de la creació de la mascota del Mundial d’hoquei femení que es durà a terme a Terrassa el 2022. La guanyadora ha estat Andrea Cortés, alumna de l’Institut Torre del Palau, que amb la seva mascota Ely ha convençut al Comitè Organitzador del Mundial. A més, el Torre del Palau també ha rebut el premi al centre educatiu amb més participació de qualitat en els seus treballs.

La jornada també ha servit per fer l’assemblea general ordinària de l’entitat, en la qual s’ha aprovat la memòria d’activitats del curs 2020-2021, marcat per una pandèmia que ha originat una disminució molt important del nombre de participants, el tancament del pressupost del 2020 i el projecte de pressupost per al 2021.

El Consell Esportiu ha aprofitat l’acte per fer també entrega del premi als Valors Esportius que, en la seva tercera edició, ha recaigut en el Servei Municipal d’Esports pels esforços realitzats perquè els programes del CEVOT es poguessin dur a terme dins de la difícil situació marcada per la Covid-19.