Àngel Buxó, nou president del Club CECOT de Recursos Humans

La Junta Directiva del Club Cecot de Recursos Humans ha nomenat Àngel Buxó com a nou President, en substitució de Xavier Cots, director coorporatiu de Cirsa. Cots deixa la presidencia per motius professionals després de 2 anys al capdavant del Club. Buxó afronta el repte de replantejar un nou marc jurídic en les relacions laborals que ha comportat l’impacte del coronavirus en el món del treball.

En aquesta nova etapa, el Club no només vol posar la mirada al curt termini sinó plantejar-se també la refundació d’un nou marc jurídic de relacions laborals que permeti equiparar-les a l’entorn laboral actual, amb una regulació efectiva del teletreball, de la flexibilitat horària, del treball en col•laboració o de la prestació de serveis per projectes. És a dir, formular les reformes estructurals necessàries per homologar el mercat de treball als temps actuals.

Àngel Buxó és Graduat Social i Diplomat en Direcció d’Empreses per la UPC i Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals. És assessor en recursos humans de la CECOT, conciliador del Tribunal Laboral de Catalunya i Secretari d’Organització d’Autònoms de Catalunya. Compta amb una ampla experiència al capdavant de recursos humans de diferents empreses públiques i privades, nacionals i internacionals.