Àngel Llàcer torna a LaFACT amb La Puntual per representar L’Auca del Senyor Esteve

Àngel Llàcer torna a la Factoria Cultural de Terrassa amb la nova companyia televisiva La Puntual per representar L’Auca del Senyor Esteve. Se’n faran dues funcions aquest dissabte 27 d’abril a les 18h i a les 21h.

L’Auca del senyor Esteve és una obra modernista de Santiago Rusiñol, en la qual veuen reflectits els valors de la societat d’aquella època. L’eix temàtic és l’enfrontament entre l’artista i la societat, problema que va viure el mateix autor. El propòsit de Rusiñol és mostrar el reconeixement i els valors mutus que comparteixen l’artista i la societat.

Això s’aconsegueix a través del senyor Esteve, burgès de Barcelona propietari de la popular d’una botiga de vetes i fils La Puntual. També l’acompanya com a contrapunt el seu fill, en Ramon. Descobreix la seva passió i vocació per l’art, fet que el farà renunciar al llegat generacional de la botiga. Els dos hauran d’arribar a termes, agraint el suport econòmic de la pròpia classe social i reconeixent que la burgesia està mancada de dimensió espiritual, necessitada de l’art.

D’aquesta manera, el senyor Esteve esdevé símbol de la classe a la qual pertany, la burgesia catalana, i també en Ramonet, que esdevé símbol de l’artista modernista.

El projecte de La Puntual va sorgir després de l’èxit del programa de TV3 ‘El Llop’. Des de llavors, l’actor i director teatral Àngel Llàcer va fer una crida a tots els actors amateurs de Catalunya per representar l’obra de Santiago Rusiñol. Ara amb l’equip sorgit de la segona edició del programa del mateix nom, està de gira pels teatres catalans.

L’obra té una durada aproximada de 70 minuts, i les entrades tenen un preu de 20 euros. Per a aconseguir les entrades o per a més informació, accediu al següent enllaç: L’Auca del Senyor Esteve LaFACT