Salacrespianglemort

‘Angle mort’, de Sergi Belbel, aquest dissabte a la Sala Crespi

La Sala Crespi acollirà aquest dissabte a les 20h la representació de l’obra teatral ‘Angle mort‘. El text està escrit a quatre mans per Roc Esquius i el dramaturg egarenc Sergi Belbel. Es tracta d’una comèdia estrenada al gener de 2021 al Versus Glòries de Barcelona. Fruit d’un acord d’aquesta sala amb la Federació d’Ateneus de Catalunya, aquest 2023 el muntatge ha encetat una gira per onze teatres d’aquesta xarxa, entre ells, la Sala Crespi.

‘Angle mort’ va guanyar el premi a millor espectacle de proximitat dels Premis Teatre Barcelona 2021. La producció és d’Apunta Teatre i està dirigida per Lluís Elías, antic membre de la companyia Els Joglars. Els actors i actrius són Berta Bahr, Ramon Godino, Alberto Lozano i Rafaela Rivas.

En resum, el plantejament de l’obra és el del responsable d’una empresa emergent que es veu obligat a acomiadar un treballador. Per aquest motiu, en convoca tres al despatx, amb la idea de decidir a qui farà fora a través d’entrevistes individuals. A partir d’aquí, el muntatge juga entre el que passa al despatx i a la sala d’espera per encadenar situacions cada vegada més rocambolesques.

Les entrades es poden adquirir al web de la Sala Crespi per 15€, que en són 12€ per a estudiants, jubilats i socis de la sala.