Annabel Arcos presenta el seu projecte més personal “Cáncer: Contigo puedo”

“Càncer: contigo puedo”, és el títol del llibre que la seva autora, la terrassenca Annabel Arcos, ha presentat aquest dilluns en un acte al cinema Catalunya. A la sessió també es va projectar el curtmetratge “Princesa Mastectomia” protagonitzat per l’actor Sergi López, també present a l’acte terrassenc. El llibre tracta de l’experiència personal de l’autora en forma d’ajut per a les persones que han viscut la mateixa situació.

Una mena de biografia novelada que serveixi de mirall per a moltes persones perquè hi trobin la suficient força com per superar la malaltia, en paraules de la pròpia autora. D’altra banda l’autora, junt amb l’actor de Vilanova, Sergi López, són els protagonistes del curtmetratge “Princesa Mastectomia”, un projecte que vol reflectir moltes de les situacions emocionals que senten els afectats de càncer.

I tot plegat emmarcat en un programa on també s’hi troba “La mastectomia sexy”, un conjunt de fotografies que volen reflectir la bellesa des de l’actitud. Un projecte solidari de Las Chutegirls, una plataforma d’ajut als malalts oncològics i al seu entorn. Annabel Arcos és una destacada bloguera que ha aconseguit la resilència del seu cas, la capacitat de sobreposar-se a situacions adverses i traumàtiques i treure’n el millor d’elles.