Antoni Abad continuarà presidint la Cecot els propers quatre anys

Antoni Abad ha estat reelegit per aclamació com a president de la CECOT fins el mes de juny de 2021. La seva reelecció s’ha produït aquest dimecres en una assemblea extraordinària electoral, prèvia a la convocatòria de l’assemblea general ordinària de l’entitat.

La d’Abad ha estat l’única candidatura presentada davant de la Junta Electoral des que el passat 5 de maig s’iniciés el procés electoral amb la comunicació directa als associats.

En una nota de la patronal vallesana es diu que l’assemblea de la CECOT continua confiant en la persona d’Antoni Abad per presidir l’entitat durant els propers anys. Afegeix que, donat el context econòmic, social i polític, els pròxims anys continuaran sent complexes per al desenvolupament de l’activitat empresarial.

Durant la seva intervenció, Abad va afirmar que el Comitè Executiu intensificarà la línia de treball basada en la generació de propostes que millorin la competitivitat de les empreses associades i en la preservació activa dels interessos de les empreses catalanes amb accions concretes i de retorn.

El president electe considera que “per fer una bona transició del model econòmic, cal retornar el pes del lideratge al capital productiu per evitar una altra crisi financera”.