Antoni Alsina agafa el relleu de Ricard Guardeño a la presidència del Club Handbol Terrassa

Antoni Alsina és des d’aquest dimecres el nou president del Club Handbol Terrassa, en substitució de Ricard Guardeño, després de l’assemblea general ordinària que ha tingut lloc al Centre Cívic President Macià. El fins ara màxim responsable de l’entitat ha presentat la seva renúncia al·legant motius personals i laborals incompatibles amb la dedicació que requereix el càrrec.

Antoni Alsina, el membre més antic de l’actual junta directiva, ja havia format part de l’equip directiu sota la presidència de Pedro Alagón. Durant el primer mandat amb Guardeño s’havia ocupat de la Secretaria i també s’havia responsabilitzat de coordinar la promoció de l’handbol a les escoles amb el Consell Esportiu i de les relacions institucionals. També és el representant del club al Consell Municipal de l’Esport.

La resta de membres de la junta està formada per mares i pares de jugadors i jugadores de l’Handbol Terassa, així com jugadors de l’entitat. Són dotze en total, set homes i cinc dones, amb els següents càrrecs: Antoni Alsina (President), Lola Celdrán (Vicepresidenta i Tresorera), Marta Crua (Secretària) i com a vocals, Esther Lorite, Isabel Martínez, Xavi Figueras, Xavi Garcia, David Vallmitjana, Pere Armengol, Toni Rodriguez-Henestrosa, Mariona Huguet i Ricard Guardeño.

Línia de treball

En l’assemblea també es va presentar la nova figura en l’organigrama del club, la del director esportiu, que anirà a càrrec de Miquel Benítez. El nou responsable de la parcel·la esportiva ha presentat les línies de treball que, entre d’altres, inclouen itineraris personalitzats per als jugadors, la formació de nous entrenadors amb jugadors i jugadores del planter, la potenciació en la promoció de l’handbol a les escoles i el desenvolupament d’un Pla de Joves Talents que permeti fidelitzar i captar nous talents per a l’entitat.

Durant l’assemblea també es van aprovar els comptes de l’actual temporada i el pressupost per a la propera. Tot i les dificultats per la pandèmia, l’Handbol Terrassa ha aconseguit incrementar un 16% el número de jugadors i jugadores i ha aconseguit una de les millors etapes a nivell esportiu, amb la permanència del sènior masculí a la Primera Nacional, i la quarta posició del cadet femení al Campionat d’Espanya.