Antoni Verdaguer roda “Una vida de cinema a Terrassa”

El cineasta terrassenc Antoni Verdaguer està rodant un curtmetratge amb el títol “Una vida de cinema a Terrassa” que ha de servir per promocionar la candidatura de la ciutat de Terrassa com a “Ciutat Creativa del Cinema i l’Audiovisual”, títol que atorgarà la UNESCO el proper mes d’octubre.

El curtmetratge vol potenciar totes les institucions, entitats, empreses, tècnics, centres escolars, etc., vinculades al cinema i l’audiovisual que hi ha a Terrassa: Parc Audiovisual, ESCAC, Col•legi Joan XXIII, IES Santa Eulàlia, Canal Terrassa TV, Arxiu de la Filmoteca de Catalunya o el Cinema Catalunya, entre altres.

Així, aquest dimarts entre les 5 i les 8 de la tarda, s’ha rodat una breu escena a la Sala 2 del Cinema Catalunya que representa l’estrena de la primera pel•lícula d’una directora terrassenca. Per aquesta escena s’ha necessitat la col•laboració altruista de tots aquells que vulguessin participar-hi com a “espectadors”.

A partir de principis de setembre aquest curtmetratge tindrà una multidifusió tant en cinemes com a través de les xarxes socials. S’espera que la iniciativa ajudi a Terrassa a assolir el reconeixement al qual és candidata.