Antonio Mico i Akis, últims reforços per al Terrassa FC de Xevi Molist

Antonio Mico (27/01/2000) fitxa pel Terrassa FC i es converteix en jugador del primer equip de la propera temporada. El club tanca el fitxatge d’aquest jove central que arriba al conjunt terrassista provinent del Panionios FC (2017-20) de la Primera Divisió de la Superlliga de Grècia. Durant la seva etapa formativa va jugar al Pao Kalivion FC.

Polykarpos Katsavakis ‘Akis’ (25/06/2002) s’incorpora al Terrassa FC i es converteix en jugador terrassista per als següents dos anys. El club tanca el fitxatge d’aquest migcampista grec de 18 anys que arriba a l’Estadi Olímpic de Terrassa provinent del juvenil de l’Olympiacos FC per reforçar la posició d’interior i mitjapunta del Terrassa FC. Com a futbolista, Akis també s’ha format a les categories inferiors de l’Ntinos Koyhs FC.

Amb aquests fitxatges, el Terrassa FC de Xevi Molist arrencarà la pretemporada aquest dilluns, 24 d’agost, a l’Olímpic amb el següents 20 jugadors confirmats per a la propera temporada: els porters Ortega i Xavi Betrán; els defenses Casti, Marc, Luna, Salva, Lucas Viña, Pelegrín i Mico; els migcampistes Galeano, Manu, Àlex Fernández i Akis i els davanters Albert López, Kilian, Jaume, Jose Enrique, Akito, Josu i Arranz.