Antonio Ramos: “Si fem bé les coses, amb aquest equip podem estar a dalt”

L’equip femení del Terrassa FC fa un pas endavant aquesta temporada. Després d’una estrena, el passat exercici, marcada per una primera volta per oblidar i l’aturada de la competició per la pandèmia, el quadre terrassista no es conforma amb la permanència i aspira a estar entre els millors equips de la Primera Nacional.

El club ha apostat per reforçar un equip que està dirigit per un històric del futbol femení i de la casa, Antonio Ramos, acompanyat per Artur Hernández, l’artífex del darrer ascens. Deu cares noves confeccionen la nova plantilla, amb incorporacions de qualitat i també del planter terrassista.

Actualment l’equip està integrat per 22 jugadores. Lúltima en arribar és la davantera de 19 anys Gianna Caterina Ford, coneguda futbolísticament com a Gigi, procedent del juvenil de la UE Cornellà.

En els propers dies es publicarà el calendari, però el Terrassa FC ja sap que s’haurà de veure les cares amb equips catalans, aragonesos i balears. El primer de cadascun dels set grups de Primera Nacional i el millor segon lluitaran per pujar a la Reto Iberdrola, mentre que un mínim de quatre equips baixaran de categoria.

Plantilla del Terrassa FC

Porteres: Andrea Santaularia, Houda Benazid i Laura Vilaseca

Defenses: Samanta Lozano, Yael Domene, Núria Marín (Damm), Noelia Miranda, Judit Sellarés (Anoia), Laura Villegas (Pubilla Casas) i Lisa Benoit (Toulouse).

Migcampistes: Laura Caballero, Marta Alegre, Lydia Rodríguez, Clara Sanz (Manu Lanzarote), Andrea Pueyo (Levante Las Planas) i Natàlia Muñoz (Damm).

Davanteres: Patri Ballesteros, Maria de Fulgencio (Terrassa juvenil), Gigi (Cornellà), Carla Ventura (Manu Lanzarote), Sofía Molina (Terrassa juvenil)

Cos tècnic: Antonio Ramos (Entrenador), Artur Hernández (Segon entrenador), Alberto González (Entrenador porteres), Daniel Romero (Fisioterapeuta), Roman Torrelles (Delegat).