Antonio Ramos substitueix Lluís Ros al capdavant del Terrassa FC femení

Antonio Ramos substituirà Lluís Ros al capdavant del primer equip femení del Terrassa FC la pròxima temporada, segons ha fet oficial el club egarenc aquest mateix dimecres. El Terrassa doncs confia en gent de la casa, ja que Ramos era fins ara l’actual coordinador del futbol 11 femení, tasca que compaginava amb la d’entrenador del juvenil “A” femení. La temporada 2018-2019 també va formar part del cos tècnic del primer equip.

Ramos té una àmplia experiència amb equips femenins del CE Sabadell, el CF Bellavista Milan-Les Franqueses i la UD Lourdes, aconseguint diferents ascensos de categoria. També ho va fer en la seva arribada al Terrassa FC, primer fent pujar el primer equip de la Primera Catalana a Preferent (2017-2018), el juvenil “A” de Segona a Primera Divisió i, com a membre del cos tècnic, del primer equip a la Primera Nacional (2018-2019).

El nou inquilí de la banqueta vermella tindrà com a ajudant Artur Hernández, precisament l’entrenador que va fer pujar el primer equip a la Primera Nacional fa un any i que torna al club després d’uns mesos a l’estranger per motius personals i professionals. Alberto González i Roman Torrelles seguiran com a entrenador de porters i delegat, respectivament.

Artur Hernández torna al primer equip femení del Terrassa FC, com a segon d’Antonio Ramos